Istoria mărcii Fitmin datează din anii 90, când familia Štĕpánek, fondatorii companiei, a solicitat restituirea fermei Poplijnii dvor din Helvíkovice. Marca se bazează pe o tradiție înrădăcinată a agriculturii și reproducerii, care formează piatra de temelie a angajamentului companiei și a muncii de înaltă calitate.

In Helvíkovice, familia Stĕpánek a construit o fabrică de producție a hranei pentru animale, care a început să producă alimente pentru câini în 1998 și produse alimentare pentru pisici în 2008. Compania a devenit în cele din urmă parte a grupului multinațional Dibaq, dar valoarea sa fundamentală - angajamentul cu o muncă de înaltă calitate - a rămas neschimbată.

Fitmin, care oferă programe complete de nutriție pentru câini, pisici și cai, reprezintă o linie cheie în portofoliul de produse Dibaq, bazat pe cunoștințe practice și consultări în curs cu experții în domeniul nutriției. Experții în nutriție din compania noastră lucrează în dezvoltarea de alimente și suplimente care cooperează cu crescătorii de prestigiu internațional, vorbind despre noi tendințe și încercând să găsească împreună soluții noi pentru a se asigura că produsele sunt pe deplin echilibrate și răspund nevoilor animalelor.

Dibaq a.s. a lansat certificarea în calitate ISO 9001: 2008 și din anul 2012 a fost certificată cu IFS - International Food Standard, una dintre cele mai importante și mai recunoscute certificări din industria alimentară pentru a asigura standardele de igienă acoperite de cerințele privind siguranța, calitatea și legalitatea produselor Dibaq. De asemenea, utilizează sistemul HACCP și se află sub supravegherea continuă a agențiilor din Republica Cehă și UE. Dibaq este una dintre puținele companii din sector care utilizează surse regenerabile de energie în producția de alimente.